En liten oppdatering, ord for dagen!

God kveld, hilsen til både nye og erfarnes spillere! Tida flyr og tross for ambisjoner og planlegging har vi hatt en uheldig periode i utviklingen av Kofradia. Spillets fremtid har vært en diskusjon hele veien, vi har opplevd både medgang og motgang. Mens akkurat nå avhenger mye av høyere makter. For vi trenger administratorer, som sliter med å få nok tid om dagen. De viktigste ressursene for videreutvikling er altså på vent, og derfor går det sakte frem. Men det skal sies at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, for fremtid er et godt ord!

Det er flere temaer å ta opp når det gjelder Kofradia, hvor mesteparten går under vår inaktivitet. Det er blant annet mye snakk om våre avgjørelser i crewet. Med forskjellig erfaring og noe usikkerhet kombinert med et delvis inaktivt crew, da blir det av naturlige grunner vanskelig å kommunisere. Jeg tror vi alle er enige i at saker og ting kunne vært bedre. Det er allikevel viktig å merke seg at vi gjør vårt beste! Noe som er vanskelig uten dere.

Det er synd å se frustrerte spillere, men det er forståelig. Noen får bytte spillernavn mens andre ikke. Noen føler seg forskjellsbehandlet og supportmeldinger kan vente i ukesvis. Her snakker vi om grunnleggende arbeid og vedlikehold av spillet. Men med en bemerkelig lang periode uten administratortilganger blir det små stopp. Fra overgangen til Kofradia er det også regler og rutiner som burde være oppdatert/fulgt, men alt er ikke fullstendig. Derfor har det også vært uenighet blant oss, og dette er det første som vil bli rettet når vi får samlet oss igjen, eventuelt se nødvendige forandringer i ledelsen. Samtidig er det viktig med forståelse fra deres side. Vi er ikke her for å men for kverulering og idioti, vi har en jobb å gjøre, noe vi som er aktive gjør så godt vi kan for å få til.

Til slutt, det er hyggelig å fortsatt kunne se nye og gamle fjes. Utrolig hvordan dere står på, og det er herlig! Som sagt, det blir for dumt å gi opp å vente på noe godt. Nå er det usikkert når vi får orden og samlet oss, men jeg kan love dere at hvis planene blir som de var tenkt, da har vi alle noe å glede oss til!

Ønsker dere alle en god høst, at dere har kommet inn på ønsket studier og jobb!

//Kofradia Crew, Intervence.

This entry was posted in 1. Bookmark the permalink.

Comments are closed.