Julekalender

God kveld alle sammen.

Ja, det stemmer at det kommer noe nytt til Kofradia. Og hva passer vel ikke bedre enn en julekalender til Kofradia i disse tider?

Vi beklager at ikke julekalenderen har kommet ut tidligere, men på grunn av eksamenstid, så har ikke julekalenderen blitt prioritert.

Svarer du riktig på spørsmålet, kan du vinne 10 millioner kroner og 1500 poeng. Men fortvil ikke, du kan fortsatt vinne noe. Vi har nemlig noe som heter deltakerpremie, det vil si at du kan vinne noe selv om du ikke har svart riktig. Deltakerpremien er på 5 millioner kroner og 1000 poeng.

Som en bonus, har vi lagt inn dobbel premie på selveste julaften. Slik at førstepremien blir da på 20 millioner kroner og 3000 poeng, og deltakerpremien på 10 millioner kroner og 2000 poeng.

Førstepremien blir trukket tilfeldig blandt de som har svart riktig, mens deltakerpremien blir trukket tilfeldig blandt de som har sendt inn et svar. Men her kommer haken, har du vunnet førstepremien så kan du ikke vinne deltakerpremien. Og man kan bare delta 1 gang per luke.
Vinnerne blir annonsert på forsiden i live feeden, på Kofradia sin IRC-kanal, #kofradia, og i tillegg får vinnerne beskjed over en hendelse.

Så det er ingen unnskyldning for å ikke bli med på moroa. For hvem vil vel ikke ha gratis penger og poeng?

Glemte å si at en ny luke blir åpnet klokken 00.00 og blir stengt klokken 23.59.

Og med det vil jeg ønsker dere alle sammen en riktig god jul.

Med vennlig hilsen
Crewet v/Daniel

PS: Det er bare 15 dager igjen til jul!

This entry was posted in Generelt, Nytt og endringer. Bookmark the permalink.

Comments are closed.