Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Oppdrag

Oppdrag er en funksjon som gir deg mulighet for å utføre spesielle oppgaver til bytte mot belønning. Alle oppdragene er delt inn i to deler. Den første delen er en slags forprøve før den virkelige utfordringen kommer i andre del. Du vil kun ha tilgang til ett oppdrag av gangen.

Det er tre forskjellige oppdrag: ranking, 5-card poker og fengselutbryting. Etter fullført oppdrag må du vente 12 timer til du kan motta det samme på nytt. Dersom oppdraget blir mislykket, eller man velger å avbryte oppdraget, blir man plassert i fengsel i 15 minutter og må vente 30 minutter før man kan forsøke på nytt.

Ranking

I del 1 av oppdraget ranking må du utføre et antall forskjellige kriminaliteter på rad uten å mislykke. Det er flere kriminaliteter i høyere rank enn i lav rank.

Etter del 1 er gjennomført, vil du få mulighet til å prøve deg på del 2. Denne delen av oppdraget innebærer å ranke et gitt antall poeng før det har gått 30 minutter. Antallet poeng som må rankes øker når man stiger i rank, men premien vil også stige.

Ofte kan det oppleves som vanskelig i de aller laveste rankene fordi energien roter til sannsynligheten for kriminalitet, men det bedrer seg når man har fått ranket opp litt. De fleste vil ellers ikke oppleve dette oppdraget som spesielt vanskelig før man når de høyeste rankene. Da krever det gjerne at man har en god kriminalitet og utnytter tiden godt.

5-card poker

Del 1 av dette oppdraget ber deg om å vinne mot et antall forskjellige spillere i poker på rad uten å tape. Her igjen er det flere som må til desto høyere rank man er.

I andre del av 5-card poker skal man spille mot datamaskinen. Først får man utdelt 20 000 chips og så skal man forsøke å spille seg opp til et gitt antall chips før det har gått 30 minutter. Antallet chips man trenger vil øke sammen med den ranken man er. Det samme vil premien. Oppdraget krever gjerne at man er litt tålmodig, men samtidig tør å ta sjanser, at man har rimelig kjennskap til pokerspill og har en del flaks!

Fengselutbryting

Del 1 av dette oppedraget innebærer å skaffe 50 % wanted nivå. Wanted nivå får man av alle kriminelle handlinger i spillet.

Andre del av fengselutbryting ber deg om å bryte ut 3 spillere på rad uten å havne i fengsel. Disse tre kan være samme spilleren, så det kan være nyttig å be en venn om hjelp!

Dette oppdraget er det eneste som forblir uforandret fra bunn til topp.

Sist endret 29. november 2015 09:28