Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Support

Support er en funksjon du kan bruke for å sende inn spørsmål og henvendelser til Crewet som er relatert Kofradia.

Support er delt opp i fire kategorier:

  • Generelt: Alt som har med spillet å gjøre og ikke direkte passer i noen av de andre kategoriene går her. For eksempel spørsmål om hvordan en funksjon virker.
  • Forslag: Har du forslag til forandringer i spillet eller på siden er du velkommen til å dele de med oss. Vi registrerer de fleste forslag på GitHub hvor det vil være mulighet for å diskutere. Crewet vil også vurdere forslaget når det planlegges endringer.
  • Feil i spillet/bugs: Hvis du opplever problemer eller at noe ikke fungerer som det skal.
  • Annet: Ting som ikke faller innenfor de nevnte kategoriene. For eksempel rapporteringer eller forespørsler.

Innsendte henvendelser vil bli besvart så snart noen har mulighet. Dersom ingen som har kunnskap om det som spørres om er pålogget, vil spørsmålet bli besvart når denne personen blir pålogget.

Husk: Tittelen skal reflektere innholdet i henvendelsen. Innholdet skal være klart og tydelig, og enten bokmål eller nynorsk.

Det er viktig at du beskriver problemet ditt på en god og fyldig måte slik at vi kan hjelpe deg med å løse problemet. Dette inkluderer at du legger ved eventuelle feilmeldinger og/eller et screenshot av feilen.

Beviser må være innenfor Kofradia sitt område. Vi kan ikke bruke bevis som skjermbilde av Skype-samtaler eller lignende. Når du leverer inn bevis på support så send inn link til tråden/meldingen. Ta gjerne også et skjermbilde av dette med i henvendelsen.

Sist endret 8. desember 2015 05:01