Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Automatisk oppdatering

For ca. hvert 10. sekund blir det hentet ut informasjon fra siden som inneholder diverse informasjon om din profil. Dette blir så oppdatert mot det som befinner seg på siden (se nedenfor for liste). Denne informasjonen blir hentet i bakgrunnen og du vil ikke merke noe til dette. Når informasjonen blir hentet ut vil ikke "sist aktiv" feltet i din profil oppdatere seg, og du vil ikke bli sett på som "aktiv".

Hvis du ikke er aktiv i nettleservinduet i løpet av ca. 1 minutt, vil oppdateringene stoppe. Så fort du kommer tilbake til nettsiden vil oppdateringene automatisk fortsette.

Hva oppdateres?

Følgende informasjon blir oppdatert:

  • Antall uleste meldinger i innboksen
  • Antall usette logg hendelser (spilleloggen)
  • Hvilken bydel du oppholder deg i
  • Hvor mye penger du har på hånda
  • Hvilken spillerplassering du er på
  • Alle statusboksene som helse, rank osv i toppen av siden

Spesielle sider

I tråder i det normale forumet (ikke firma og broderskap-forumet) blir det også hentet ut nye forumsvar når er på den siste siden i forumtråden. I tillegg vil alle oppdateringer i forumsvarene som allerede er synlige automatisk bli oppdatert eller slettet når en slik handling utføres.

Når man viser en melding i innboksen, vil det automatisk komme opp nye meldinger i meldingstråden.

I tillegg er det enkelte andre områder hvor informasjon oppdateres automatisk, og der hvor dette skjer står det som regel en tekst som forteller hvor lenge siden det ble oppdatert.

Sist endret 4. september 2011 13:55