Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Pluss-tjeneste

Bakgrunn for pluss-tjeneste

Det har seg slik at spillet ikke har noen inntekt, men utgifter har vi. I tillegg brukes det mye tid på å utvikle ny funksjonalitet, noe som også kan sees på som en utgiftspost.

Vi har rett og slett ikke mulighet til å fortsette slik vi driver i dag, og er nødt til å kunne tjene litt på å drive en slik tjeneste som dette.

Vi har forsøkt å legge inn donasjoner for å se hvordan interessen var for det, men det viser seg at de fleste ikke er interessert. Det hjelper heller ikke at 1-2 faste donerer, da det er fellesskapet det går på. (Vi er uansett veldig takknemlig for alle donasjoner som har kommet inn, og motsetter oss naturligvis ikke nye bidragsytere!)

Vår tanke om pluss-tjeneste

Vi ønsker ikke å legge noe stort press på den økonomiske deles av dette, og vil derfor ikke komme til å innføre noen tjeneste som gir en fordel ovenfor andre brukere spillmessig.

Pluss-tjeneste er tenkt som en tjeneste man kan kjøpe gjennom mobiltelefonen eller liknende kanaler. Den vil gi ytterligere funksjonalitet på nettsiden.

Vi tenker oss en betalingsplan på en og en måned hvor man må fornye manuelt hver gang med en prisklasse mellom kr. 20 og kr. 30. I tillegg vil det være enkelte engangsbeløp man kan betale for å utføre spesielle handlinger.

Forslag til pluss-tjenester

 • Avstemninger i forumet
  Mulighet til å opprette avstemninger i forumet som knyttes til en forumtråd.
 • Melding ved nye svar i forumet
  Mulighet å abonnere på forumtråder og få beskjed ved nye svar og endringer i forumtråden på e-post/spillelogg.
 • Gjestebok
  Muliget til å legge inn en gjestebok i profilen hvor folk kan legge inn kommentarer/beskjeder alle ser.
 • Stjerne ved brukernavnet
  De som har en aktiv pluss-tjeneste, vil få en stjerne ved brukernavnet om de ønsker det.

Denne listen er ikke komplett. Har du forslag til en slags pluss-tjeneste, ikke nøl med å kontakte support.

Sist endret 6. november 2012 09:18