Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Bydeler

Bydeler er et knytepunkt mellom flere av funksjonene i spillet. Her finner man broderskap og firmaer, i tillegg til at man kan reise mellom bydelene.

Reise til en annen bydel

Ved å trykke på Bydeler i menyen, vil man få en oversikt over alle bydelene i spillet. Her får man en oversikt over hvor mange spillere som oppholder seg i den bydelen som har vært pålogget de siste 7 dagene, og hvor mye penger disse spillerne har på hånda.

Reise med taxi

Man kan reise til alle bydelene ved bruk av taxi. For å kunne reise med taxi, må man betale med poeng og litt penger. Dette gjør det ugunstig å reise med taxi, om man har behov for å reise ofte.

Antall poeng man må bruke øker i takt med ranken man har. En spiller med høy rank mister mer poeng enn en med lavere rank.

Reise med bil

Hvis man har en bil i bydelen man oppholder seg, og en garasje med en ledig plass i bydelen man ønsker å reise til, kan man reise dit med en egen bil.

Når man har valgt dette alternativet, vil man få en liste over alle bilene man har i bydelen man befinner seg i. Her vil man så se hvor mye det vil koste å reise med de ulike bilene og hvor mye energi man må benytte.

Hvor mye energi man må benytte er avhengig av hvor mye skade en bil har. Type bil har ingen betydning. En mer skadet bil krever mer energi å benytte.

Prisen for å benytte seg av en bil er avhengig av hvor mye skade bilen har, men også hvor verdifull bilen er. Det er rimeligere å reise med en mer verdifull bil, enn en billig bil.

Merk at man må ha mer energi enn hva det står i oversikten. Oversikten viser kun hva man mister, ikke hva man minimum må ha.

Sist endret 8. desember 2015 04:20