Kofradia.no - Kampen om broderskapet

Gode emnetitler

En beskrivende tittel er viktig for tråden. Dette gjør at det blir lettere å finne igjen tråder, og det blir lettere å navigere i forumet. Tittelen skal ikke inneholde noen spoilere, uavhengig av hvilken kategori den er postet i. Brudd på denne regelen vil føre til slettet tråd.

En god emnetittel er en tittel som sier mye om trådens innhold, der en ikke trenger gjette seg til hva tråden egentlig handler om. Det vil si en tittel som gjør at en straks får greie på hva tråden handler om, ved kun å lese tittelen. Se eksempler nedenfor.

Et tenkelig eksempel: "Tv2".

Ok, så tråden har noe med Tv2 å gjøre, det får vi vite. Men hva det er med Tv2 trådstarter vil diskutere får vi ingen idé om, og det er hele problemet her. Har Tv2 dårlige nyhetssendinger? Da skriver en det i tittelen. F. eks; "Deres meninger om Tv2s nyhetssendinger ". Nå ble det jo mye bedre!

Dette gjelder og titler med kun navnet på en bruker på spillet, en film og en oppfordring for den saks skyld. Er du på jakt etter folks meninger om en bruker, da skriver du akkurat det, ikke bare navnet på brukeren. Vil du vite mer om brukeren, ja da skriver du det og. F. eks; "Daniel - hva er det med han?", fremfor bare "Daniel", eller "Daniel - hvordan har han blitt så rik?" framfor bare "Daniel er dum."

Det skal ikke så mye til for å finne på en bedre emnetittel, så vennligst bruk et par flere sekunder for å tenke ut en beskrivende tittel. Dette forbedrer forumet, og moderatorer blir glad. Dette gjelder selvfølgelig for alle forumkategoriene.

Husk: Sjekk alltid først at det ikke finnes en tråd som handler om det samme temaet før du oppretter tråden.

Sist endret 6. desember 2012 15:00